Tiirismaa Trail tulee taas!

Tasan puoli vuotta historian toiseen Tiirismaa Trailiin! Oletko valmis!?

(c) Touho Häkkinen

Tiirismaa Trail 2022 polkujuoksutapahtuma järjestetään lauantaina 23.7.2022. Oletko sinä valmis valloittamaan Etelä-Suomen korkeimmat huiput? Mikäli vastasit kyllä, niin laita päivämäärä kalenteriin! Ja jos et, niin ei hätää sillä 6 kk on hyvä aika saada kunto nostettua Tiirismaan mäkien edellyttämälle tasolle.

Kilpailukeskuksena toimii tuttuun tyyliin Heinsuon urheilukeskus. Mitä sitä hyvää vaihtamaan. Vuoden 2021 tapahtuma sai paljon kiitosta erityisesti reittien osalta, ja tässä ei myöskään muutoksia tule tapahtumaan. Tiirismaa Trail tulee olemaan välillä raskasta tunkkausta, reilusti upean kiharaisia ja vaihtelevia pikkupolkuja sekä välillä upeasti avautuvaa maisemaa Tiirismaan ja Messilän huipuilta. Matkoina siis edelleen: 6 km, 12 km 21 km ja 42 km, ja perheen pienimmille 2 kilometrin lasten (alle 12-v.) lähtö.

(c) Touho Häkkinen

Uutuutena vuoden 2022 tapahtumassa nähdään ja koetaan Tiirismaa trekki – kuntosarja, joka tarjoaa 6 km verran polkunautiskelua. Tiirismaa trekki -kuntosarja on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat lähteä nautiskelemaan kiharaisista poluista ja upeista maisemista esimerkiksi kaveriporukalla ilman sen suurempaa hoppua.

Käy lukaisemassa Tiirismaan Trailin tapahtumaesittely sekä tutustumassa matkoihin ja sarjoihin. Alustavat reittikartat (vuodelta 2021) löydät täältä.

Ilmoittautuminen on vuoden 2022 tapahtumaan siis avattu! Tarkemmat tiedot matkakohtaisista hinnoista ja maksuportaista sekä linkin Eventio-ilmoittautumisjärjestelmään löydät täältä!

Kesää odotellessa voit palata viimevuotisiin tunnelmiin kuvapalvelustamme, jonka löydät täältä. Ei muuta kuin mukavia lenkkejä ja nähdään heinäkuussa Tiirismaalla!

Tiirismaa Trail – Rakkaudesta polkuihin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *