Tiirismaa Trail 2022 ilmoittautumisaikaa jatkettu!

Tiirismaa Trail 2022 ilmoittautuminen päättyi sunnuntaina 17.7.

Ilmoittautumisissa alkoi hurja loppukiri viimeisellä viikolla kiihtyen aina viimeisiin tunteihin ja minuutteihin. Teitä ilmoittautui määräajassa upeat 265 polkunautiskelijaa! Valitettavasti kaikki halukkaat eivät ehtineet tai muistaneet iskeä ilmoittautumistaan sisään.

Kysymyksiä onkin sadellut pitkin maanantaipäivää, että vieläkö mahtuu mukaan? Meillä on teille iloisia uutisia! Kyllä mahtuu!

Suuren kysynnän ansioista Tiirismaa Trail – järjestelykoneisto onkin päättänyt jatkaa ilmoittautumisaikaa aina torstai-iltaan 21.7.2022 klo 23.59 saakka, jotta te kaikki innokkaat ja halukkaat pääsette mukaan näihin polkujuoksukekkereihin!

Nyt siis sana kiertämään ja kiireen vilkkaa oma sekä kaverin nimi listoille!

Ilmoittautumaan pääset suoraan TÄSTÄ.

Tervetuloa valloittamaan Etelä-Suomen korkeimmat huiput!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *