Tiirismaa Trailin tunnelman ytimeen – tule talkoolaiseksi 4.-5.8.2023

Kaipaatko elokuun alkuun tekemistä? Tykkäätkö ulkoilmasta? Kaipaat tapahtumiin, mutta kisaaminen ei ole sinun juttusi?

Tule sinäkin osaksi Tiirismaa Trailin tarinaa 4.-5.8 kisatoimitsijana yhdessä muiden samanhenkisten vapaaehtoisten kanssa. Tapahtumassa pääset aistimaan tekemisen meininkiä sekä tuomaan omalla panoksellasi lisäarvoa ja iloa tapahtumaan osallistuville . Erilaisia tehtäviä löytyy varmasti myös sinun makuusi. Talkoolaisvuorot ja -tehtävät pyritään muodostamaan kaikille sopiviksi. Tärkeintä on jaettu halu luoda unohtumaton tapahtuma.

Toimitsijoita tarvitaan erityisesti tapahtumapäivinä perjantaina 4.8 ja lauantaina 5.8, mutta myös esivalmisteluissa (merkkaus, kisakeskuksen valmistelu) edellisinä päivinä. Ilmoittautumaan talkoolaiseksi pääset täältä. Vinkkaa myös ystäväsi tai perheenjäsenesi mukaan. Mitä enemmän meitä on, sitä makeampaa.

Tarjoamme toimitsijoille huippuhyvän tiimi hengen lisäksi, ruokailun tapahtumassa (lauantaina Buffet-lounas Messilän Bistrossa, perjantai kevyempi evästys) sekä Tiirismaa Trail tuotteen (viime vuonna lippis).

Talkoolaisuus on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea Tiirismaa Trail!

Ilmoittautumaan talkoolaiseksi pääset täältä. Voit olla yhteydessä myös info@tiirismaatrail tai suoraan Instagramissa/Facebookissa jos talkoolaisuus kiinnostaa 💪

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *