Tiirismaa Trail kohti vuotta 2024 – Vuoden 2023 tapahtuman läpikäyntiä

Ensimmäistä kertaa Messilästä järjestetty Tiirismaa Trail keräsi ennätysosanoton lisäksi myös huikean määrän vastauksia (252kpl!) palautekyselyyn. Salmiplatform toteuttama kysely oli osa yhteistyötä Visit Lahden kanssa.

Vapaamuotoisista palautteista kerätyt Ruusut (375) ja Risut (81) antavat hyvän pohjan tapahtuman kehittämiseen kohti ensi kautta. Tapahtuman tavaramerkiksi muodostunut reitti ja merkkaus, keräsivät jälleen pääosin positiivista palautetta, toki myös reitin vaativuus keräsi myös mäkisyyden osalta soraääniä. Messilään siirtyminen toi aikaisempaan verrattuna kehitystä tapahtuman tunnelmaan tapahtumakeskuksen muodostuessa tiivisti Messilän kartanon viereen. Tämä mahdollisti myös perjantai päivälle kiitosta saaneen Tiirismaa Trail kids matkan kehittämisen sekä yhteisöllisen ultrahenkisen Messilä Verticalin toteuttamisen.

Yhteisöllisyyttä nähtiinkin perjantain lisäksi myös lauantai päivällä, kun huoltajia ja katsojia ilmestyi kisakeskuksen läheisyyteen sekä kauemmaksi reitinvarrelle kisaa seuraamaan ja kannustamaan. Myös aikaisempina vuosina toivottu kisan jälkeinen ruokailu mahdollistui helposti Messilän logistiikan ansiosta keräten pääosin kiitosta osallistujilta. Messilän tarjoamasta mahdollisuuksista jäi järjestäjiltä myös omaa ymmärtämättömyyttään osa hyödyntämättä, mistä tuli palautetta pesupaikkojen sekä erityisesti vessojen osalta. Näihin on jo tulevia tapahtumia ajatellen selvitelty kaikki mahdollisuudet käyttöön.

Kyselyn muodostamat arvot tyytyväisyydestä (9,24), kuinka todennäköisesti suosittelisit tapahtumaa (82,78) ja uudelleen tapahtumaan osallistumisesta (9,36) antavat järjestäjälle hetken aikaa röyhistää rintaansa, kehua loistavasti hommansa hoitaneita talkoolaisia sekä kiittää teitä tapahtumaan osallistujia!

Tiirismaa trail kasvaa ja kehittyy. Nähdään ensi vuonna, stay tuned lähiaikoina kuuluu 😉

#tiirismaatrail #polkujuoksu #juoksu #running #juoksija #trailrunning #lahti #visitlahti #lakelandfinland #messilä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *