Matkat ja sarjat

Tiirismaa Trail 2 km (12-v. ja nuoremmat)

Perheen junioreille tarkoitettu juoksu kilpailukeskuksen läheisyydessä. Reitti koostuu pääasiassa leveistä ulkoiluväylistä (hiihtobaana) ja lyhyelti pikkupoluista. 

Tiirismaa Trail 6 km (16-v. ja nuoremmat)

Nuorille tarkoitettu polkujuoksu baana 6 km reitillä. Reitti tarjoaa jo aidon polkujuoksuelämyksen Tiirismaan maastossa. Nousu- ja laskukykyä koetellaan Martan majalle noustessa ja sieltä Soilamminsuon pitkoksille takaisin laskeuduttaessa.  

Tiirismaa Trail 6 km (Aikuiset)

Reitti sopii ekaa kerta poluilla oleville, mutta ei päästä täysin ilmaiseksi. Reitin puolivälin paikkeilla koetellaan nousukuntoa sykähdyttävässä Martan majalle vievässä nousussa. Potentiaalienergiaa saa pian hyödyntää alaspäin tullessa reitin palatessa Soilamminsuon pitkoksille.  Tämän jälkeen vielä lyhyt kiihdytys hiihtobaanaa kohti kilpailukeskusta. 

Tiirismaa Trail 12 km

Pari napsua haastavampi reitti sopii jo kokeneemmalle polkujen menijälle. Reitti tarjoaa Tiirismaalle meneviä tiukkoja nousuja useammasta suunnasta. Myöskin alamäet haastavat tällä reitillä jo enemmän jyrkkyydellään.  

Tiirismaa Trail 21 km

Tiirismaa Trail 21 km reitti haastaa toden teolla nousulla, mitä ei ole säästelty tällä matkalla. Reitti nousee melkein jokaisesta mahdollisesta suunnasta niin Tiirismaan kuin Messilän korkeimmille kohdille. Palkintona uurastuksesta hetkittäin voi avautua henkeä salpaava näky Vesijärven suuntaa. Reitin keskisektori on todella rankka, ja paukkuja ei kannata olla käytetty vielä Messilän päässä, sillä loppukaan ei päästä ihan helpolla.  

Tiirismaa Trail 42 km

Tiirismaa Trail 42 km kiertää 21 km perusreitin kahdesti, joten negatiivista splittiä (toisen kierroksen nopeampaa väliaikaa tavoittelevat) saavat lähteä käsijarru päällä ensimmäiselle kierrokselle. Reitti on matkaan suhteutettuna ehkä Suomen eniten nousua sisältävä maratonreitti, mikä haastaa niin fyysisesti kuin henkisesti.