Color logo + slogan

Osallistumisehdot Tiirismaa Trail 

Jokainen kilpailija osallistuu kisoihin omalla vastuulla, huomioi polkujuoksuun liittyvät riskit ja huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti. Järjestäjä ei ole vastuussa kisan aikana sattuneista tapaturmista.  

Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että osallistujan nimi ja mahdollinen seura julkaistaan tapahtuman nettisivuilla osallistujalistassa, sekä tulosluetteloissa. Tiirismaa Trail -tapahtuman ilmoittautumiset hoidetaan Pace.Sport järjestelmän kautta.

Tapahtumasta tuotetaan kuva- ja videomateriaalia, jota käytetään tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Maksamalla osallistumismaksun hyväksyt, että sinusta otettua kuvaa voidaan käyttää tapahtumaan liittyen. 

Jos hyväksyit markkinointiluvan, voi tapahtuman järjestäjä tai kumppani lähettää sinulle markkinointiviestejä. Järjestäjä voi lähettää viestejä Tiirismaa Trail tapahtumiin liittyen. Käytämme ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja tapahtumaan liittyviin järjestelyihin tai terveysturvallisuuteen liittyviin tarpeisiin. Emme myy tietoja kolmansille osapuolille.

 

Ilmoittautumisen muutokset ja siirrot: 

  1. Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä ole mahdollista perua ilmoittautumisen jälkeen.
  2. Ilmoittautumisen tiedot (Nimen, Sarjan ja Seuran) voi siirtää toiselle henkilölle ilmoittautumisen päättymiseen asti (21.7.2024), jonka jälkeen tietojen muuttaminen maksaa 10€. Tietojen muuttaminen itse on mahdollista 25.7.24 asti. 22.7.24 jälkeen tehtyihin muutoksiin emme takaa personoitua kisamateriaalia
  3. Kaikki ilmoittautumiseen liittyvät muutokset tulee hoitaa itse pace.sport järjestelmän kautta. Emme palauta mahdollisesta matkan muutoksesta syntyvää erotusta. Vaihtaessasi kalliimpaan tuotteeseen maksat tuotteiden välisen hinnan erotuksen.
  4. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista myös paikan päällä (ole ajoissa ja varaudu ruuhkaan)
  5. Halutessasi voit vaihtaa osallistumisesi johonkin muuhun jo julkaistuun Tiirismaa Trail tapahtumaan 20 € lisämaksulla. Muutokset hoidetaan itse pace.sport järjestelmän kautta ennen virallisen ilmoittautumisajan päättymistä. Vaihtaessasi kalliimpaan tuotteeseen maksat muutosmaksun lisäksi tuotteiden välisen hinnan erotuksen. 
  6. Muut muutokset eivät ole mahdollisia

Peruuntuminen: 

Mikäli kilpailu joudutaan perumaan esim. koronan, vaarallisten olosuhteiden tai muun force majeure syyn vuoksi, siirtyy osallistumisoikeus veloituksetta seuraavalle vuodelle. Jos kilpailu joudutaan perumaan force majeure syyn vuoksi, voi osallistuja halutessaan pyytää osallistumismaksun palauttamista. Osallistumismaksun palauttamisisesta perimme 5 € toimistokulun. Tässä tapauksessa osallistumismaksun palautuksesta on ilmoitettava viimeistään 31.7.2024 mennessä info@tiirismaatrail.fi, jonka jälkeen emme palauta osallistumismaksua, ja ilmoittautuminen siirtyy vuoden 2025 tapahtumaan.