Color logo + slogan

Osallistumisehdot Tiirismaa Trail 

Jokainen kilpailija osallistuu kisoihin omalla vastuulla, huomioi polkujuoksuun liittyvät riskit ja huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti. Järjestäjä ei ole vastuussa kisan aikana sattuneista tapaturmista.  

Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että osallistujan nimi ja mahdollinen seura julkaistaan tapahtuman nettisivuilla osallistujalistassa, sekä tulosluetteloissa. Tiirismaa Trail -tapahtuman ilmoittautumiset hoidetaan Pace.Sport järjestelmän kautta.

Tapahtumasta tuotetaan kuva- ja videomateriaalia, jota käytetään tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Maksamalla osallistumismaksun hyväksyt, että sinusta otettua kuvaa voidaan käyttää tapahtumaan liittyen. 

Jos hyväksyit markkinointiluvan, voi tapahtuman järjestäjä tai kumppani lähettää sinulle markkinointiviestejä. Järjestäjä voi lähettää viestejä Tiirismaa Trail tapahtumiin liittyen. Käytämme ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja tapahtumaan liittyviin järjestelyihin tai terveysturvallisuuteen liittyviin tarpeisiin. Emme myy tietoja kolmansille osapuolille.

 

Ilmoittautumisen muutokset ja siirrot: 

  1. Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä ole mahdollista perua ilmoittautumisen jälkeen.
  2. Ilmoittautumisen tiedot (Nimen, Sarjan ja Seuran) voi siirtää toiselle henkilölle ilmoittautumisen päättymiseen asti (31.7.2023). Jos matka ja hinta myös muuttuvat, emme palauta mahdollisesta matkan muutoksesta syntyvää erotusta. Muutokset ennen ilmoittautumisajan päättymistä Pace.Sport ilmoittautumisjärjestelmän kautta.
  3. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautumisen siirtäminen toiselle henkilölle maksaa 15 €. Siirto pitää ilmoittaa 3.8.2023 klo 12:00 mennessä, jonka jälkeen muutokset eivät ole mahdollisia. Siirron voi ilmoittaa tässä tapauksessa osoitteeseen info@tiirismaatrail.fi.
  4. Halutessasi voit vaihtaa osallistumisesi johonkin muuhun jo julkaistuun Tiirismaa Trail tapahtumaan 20 € lisämaksulla. Muutokset hoidetaan itse pace.sport järjestelmän kautta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Emme palauta mahdollisesta matkan muutoksesta syntyvää erotusta. Vaihtaessasi kalliimpaan tuotteeseen maksat muutosmaksun lisäksi tuotteiden välisen hinnan erotuksen.
  5. Muut muutokset eivät ole mahdollisia

 

Peruuntuminen: 

Mikäli kilpailu joudutaan perumaan esim. koronan, vaarallisten olosuhteiden tai muun force majeure syyn vuoksi, siirtyy osallistumisoikeus veloituksetta seuraavalle vuodelle. Osallistuja voi myös pyytää osallistumismaksun palauttamista. Osallistumismaksun palauttamisisesta perimme 5 € toimistokulun. Tässä tapauksessa osallistumismaksun palautuksesta on ilmoitettava viimeistään 31.8.2023 mennessä info@tiirismaatrail.fi, jonka jälkeen emme palauta osallistumismaksua, ja ilmoittautuminen siirtyy vuoden 2024 tapahtumaan.