Color logo + slogan

Osallistumisehdot Tiirismaa Trail 

Yleistä: 

Jokainen kilpailija osallistuu kisoihin omalla vastuulla, huomioi polkujuoksuun liittyvät riskit ja huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti. Järjestäjä ei ole vastuussa kisan aikana sattuneista tapaturmista.  

Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että osallistujan nimi ja mahdollinen seura julkaistaan tapahtuman nettisivuilla osallistujalistassa, sekä tulosluetteloissa. Tiirismaa Trail -tapahtuman ilmoittautumiset hoidetaan Evention järjestelmän kautta, ja tulospalvelun hoitaa Tmi Vili Virtanen. 

Tapahtumasta tuotetaan kuva- ja videomateriaalia, jota käytetään tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Maksamalla osallistumismaksun hyväksyt, että sinusta otettua kuvaa voidaan käyttää tapahtumaan liittyen. 

Jos hyväksyit markkinointiluvan, voi tapahtuman järjestäjä tai kumppani lähettää sinulle markkinointiviestejä. Järjestäjä voi lähettää viestejä siihen tapahtumaan liittyen, johon olet ilmoittautunut. Käytämme ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja tapahtumaan liittyviin järjestelyihin tai terveysturvallisuuteen (koronaturvallisuus) liittyviin tarpeisiin. Emme myy tietoja kolmansille osapuolille. 

 

Ilmoittautumisen muutokset ja siirrot: 

  • Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä ole mahdollista perua ilmoittautumisen jälkeen. 
  • Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle henkilölle tai seuraavalle vuodelle veloituksetta ilmoittautumisen päättymiseen asti (17.7.2021). Nimen ja sarjan muutokset ovat mahdollisia, mutta matkan muuttaminen on mahdollista vain lyhyemmäksi. Emme palauta mahdollisesta matkan muutoksesta syntyvää erotusta. Muutokset ennen ilmoittautumisajan päättymistä Eventiolle (ilmoittautumisvahvistusviestin kautta) 
  • Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautumisen siirtäminen toiselle henkilölle maksaa 15 €. Siirto pitää ilmoittaa 23.7.2021 klo 12 mennessä, jonka jälkeen muutokset eivät ole mahdollisia. Siirron voi ilmoittaa tässä tapauksessa osoitteeseen info@tiirismaatrail.fi 
  • Muut muutokset eivät ole mahdollisia 

Peruuntuminen: 

Mikäli kilpailu joudutaan perumaan esim. koronan, vaarallisten olosuhteiden tai muun force majeure syyn vuoksi, siirtyy osallistumisoikeus veloituksetta seuraavalle vuodelle. Osallistuja voi myös pyytää osallistumismaksun palauttamista. Osallistumismaksun palauttamisisesta perimme 5€ toimistokulun. Osallistumismaksun palautuksesta on ilmoitettava viimeistään 31.7.2021 mennessä Eventiolle, jonka jälkeen emme palauta osallistumismaksua, ja ilmoittautuminen siirtyy vuoden 2022 tapahtumaan.